AMC EP-SW700

De Vilton AMC EP-SW700 beugels maken het mogelijk om voorzet wanden mechanisch te verbinden en akoestisch te ontkoppelen.
De beugel bestaat uit: een elastisch materiaal, metalen buigstrip en een metalen bevestigingsbeugel.

STRAVILINK QR

De Vilton Stravilink QR beugels maken het mogelijk om droge wandsystemen mechanisch te verbinden en akoestisch te ontkoppelen.

STRAVILINK WH

De Vilton Stravilink WH is een elastische wandbeugel voor de akoestische ontkoppeling van zowel voorzetwanden in gipskarton als (gemetste)
constructies, die om stabiliteitsredenen met de achterliggende structurele wand moeten worden verbonden.

STRAVILINK WALLBATTEN

De Vilton Stravilink WallBatten is een wandregel die wordt toegepast als voorzetwand om geluid te isoleren. De regels worden direct op de wand aangebracht, hetgeen ruimteverlies minimaliseert. Gipsplaten of andere wandplaten kunnen eenvoudig aan de buitenzijde van de latten worden bevestigd.

CDM ISO-WAND-FIX

De Vilton CDM ISO-WAND-FIX is een systeem voor een akoestische ontkoppeling van een metal stud wand. Het systeem bestaat uit een isolator strook en een stabilisator voor het los houden van de verankering.

Isolatieregel

Isolatieregels zijn bij uitstek geschikt voor het vervaardigen van buigslappe voorzetwanden, zwevende vloeren, vrijhangende plafonds. In het bijzonder daar waar verbetering van geluids- of thermische isolatie gewenst is.

STRAVIWOOD WALLBRACKET

De Vilton Straviwood WallBracket is een akoestisch ontkoppelde beugel voor de bevestiging van een CLT wand op een CLT vloer.

STRAVIWOOD WALLBREAK-S

De Vilton Straviwood WallBreak-S is een elastische strook die speciaal ontworpen is om de flankerende geluidsoverdracht tussen CLT-wanden
en vloeren te minimaliseren.

STRAVIWOOD WALLBREAK-P

De Vilton Straviwood WallBreak-P is een rubber pad die wordt toegepast onder een houtskelet of CLT (cross laminated timber) wand om de flankerende overdracht te reduceren.

STRAVILINK RHD

Het Vilton Stravilink RHD systeem wordt toegepast om een scheidingswand akoestisch te ontkoppelen van de onderkant van de vloer.