Stravifloor CHANNEL

Het Vilton Stravifloor Channel systeem is ontworpen voor het maken van zwevende dekvloeren, voor bijvoorbeeld sportvloeren, muziekzalen of danszalen. Het systeem bestaat uit metalen latten van 3 meter lang waaronder CDM Stravitec pads zijn vastgeklemd. Deze latten worden hart op- hart 0,4 of 0,6 meter geplaatst en kunnen zowel in natte als droge vloerconstructies worden toegepast. De pads van de Vilton Stravifloor Channel bereiken afveerfrequenties tussen 6 en 10 Hz wanneer ze correct worden belast. Voor een compleet vloersysteem hoort hier nog bij: minerale wol (tussen de latten), randisolatie, verloren bekistingsplaten en folie.

Producteigenschappen

  • Kan in natte en droge vloerconstructies worden toegepast
  • In het vloersysteem is gemakkelijk een akoestische ontkoppeling te realiseren voor eventuele vloerpotten
  • Hoge akoestische prestaties door ontkoppeling middels blokken

Technische gegevens

  • Afveerfrequentie: ƒres = 6 tot 10 Hz
  • Spanningsrange van de pads: 0,1 – 3 MPa (statisch) afhankelijk van het type pad

Beschikbare afmetingen / uitvoeringen

Het is mogelijk om middels vuren regels een grotere spouw te creeëren en daarmee de akoestische prestaties te verbeteren.

Aan de hand van de gestelde eisen kan Vilton Engineering voor u het juiste type materiaal bepalen. Tevens kan Vilton Engineering middels een onderbouwde berekening de prestaties van het gekozen materiaal aangeven.

Montagevoorschriften

Montagevoorschriften zijn op aanvraag beschikbaar. Met het plaatsen van Vilton Stravifloor Channel door Vilton Services heeft u de garantie op een geluidsdichte vloer.

Download het productblad van Vilton Stravifloor Channel.

HEEFT U EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?