CDM-GYM-VLOERSYSTEMEN

CDM-GYM

Nieuw in het assortiment: de CDM-GYM-vloer, speciaal voor fitnessruimtes en sportscholen. Het is een kant-en-klaar vloersysteem voor het isoleren van trillingen uit fitnessruimten naar bovenliggende ruimtes. Er kan gekozen worden uit een aantal varianten, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

STRAVIFLOOR JACKUP

Stravifloor Jackup is een vijzelsysteem om een zwevende dekvloer te creëren. Het systeem bestaat uit stalen boxen die in de vloer worden gestort. Na verharding van het beton kan het deksel van de box worden weg genomen en kan de vloer worden opgekrikt.

CDM-ISO-DPM

De Vilton CDM-ISO-DPM is een elastische mat gemaakt van licht polyester wol met daarin CDM pads en is ontworpen voor het optimaliseren van luchtgeluidsisolatie en contactgeluidisolatie van vloerconstructies.

STRAVIFLOOR PREFAB

Vilton Stravifloor Prefab is een voorgefabriceerd systeem om een zwevende betonnen vloer te creëren. Het systeem bestaat uit CDM veren of CDM pads welke aan de onderzijde van bekistingdelen (watervast MDF) zijn gelijmd, samen met minerale wol voor absorptie van geluid.

Stravifloor Channel

Het Vilton Stravifloor Channel systeem is ontworpen voor het maken van zwevende dekvloeren, voor bijvoorbeeld sportvloeren, muziekzalen of danszalen. Het systeem bestaat uit aluminium latten van 3 meter lang waaronder CDM pads zijn vastgeklemd.

Granisovloer type Demtec 3D

De Vilton Granisovloer type Demtec 3D is een eenzijdig geprofileerde rubber granulaat mat die toegepast wordt onder een zwevende dekvloer.

Granisovloer type Demtec ES

Vilton Granisovloer type Demtec ES is een uitmuntende oplossing als het gaat om contactgeluiddemping bij zwevende dekvloeren in zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Granisovloer type Demtec SM

Vilton Granisovloer type Demtec SM wordt toegepast als zwevende dekvloer in woning- en utiliteitsbouw. Demtec SM bestaat uit een laag van niet-gebonden rubbergranulaat en een laag van gerecycled rubber granulaat met polyurethaan gebonden elastomeer.

Granisovloer type Demtec VH

De Vilton Granisovloer type Demtec VH biedt door de specifieke samenstelling van grondstoffen mogelijkheden voor alle toepassing van ontkoppeling zoals: koelmachines, pompen, liften, machine fundaties, ventilatiesystemen, industrievloeren, generatoren enz.

Granisovloer type Demtec VM

De Vilton Granisovloer type Demtec VM biedt door de specifieke samenstelling van grondstoffen mogelijkheden voor alle toepassingvan ontkoppeling zoals: koelmachines, pompen, liften, machine fundaties, ventilatiesystemen, industrievloeren, generatoren enz.

Granisovloer type Demtec VS

De Vilton Granisovloer type Demtec VS biedt door de specifieke samenstelling van grondstoffen mogelijkheden voor alle toepassing van ontkoppeling zoals: koelmachines, pompen, liften, machine fundaties, ventilatiesystemen, industrievloeren, generatoren enz.

Granisovloer type Demtec VU

De Vilton Granisovloer type Demtec VU biedt door de specifieke samenstelling van grondstoffen mogelijkheden voor alle toepassing van ontkoppeling zoals: koelmachines, pompen, liften, machine fundaties, ventilatiesystemen, industrievloeren, generatoren enz.

Kokosmat

De Vilton Kokosmat is een materiaal wat voornamelijk bestaat uit kokosvezels en een klein deel restvezels.

MUTAfoam

Vilton MUTAfoam is een geëxtrudeerd polyethyleenschuim met gesloten cellen.