CDM – Iso – CC60 – Akoestische Plafondhanger

De Vilton CDM ISO-CC60 clips zijn ontworpen voor het akoestisch ophangen van verlaagde gipsplafonds. De CDM ISO-CC60 clip bestaat uit een metalen profiel waarin CDM HR materiaal is verwerkt. Met het draaiend M6 wat door het profiel en het CDM Materiaal heen steekt kan de clip worden opgehangen aan de constructievloer. Het profiel is zo gemaakt dat er voorkomen wordt dat er direct contact is tussen de metalen onderdelen. Aan de bovenzijde is de clip voorzien van een CDM RC laag zodat de clip ook direct aan de vloer te bevestigen is om een zo klein mogelijke spouw te creëren. Aan de CDM ISO-CC60 clips is gemakkelijk een C60/27 profiel vast te klemmen waaraan het gipsplafond wordt geschroefd. Naast dit ophangsysteem dient er minerale wol op het plafond te worden aangebracht om geluid in de spouwruimte te absorberen.

Producteigenschappen

  • Alle ophangingen kunnen direct aan de constructie worden bevestigd of op een bepaalde afstand hiervan door het gebruik van draadeind
  • In de hangers zijn CDM HR materialen verwerkt (hoogwaardig natuur rubber)
  • Geen direct contact tussen metalen onderdelen
  • De bovenzijde van de clip is voorzien van een CDM RC laag
  • Eenvoudig klik bevestiging van het profiel C60/27 aan de CDM ISO-CC60

Technische gegevens

Belastingsrange CDM ISO-CC60 L: 100 – 200 N
Belastingsrange CDM ISO-CC60 H: 200 – 550 N
Geluidsisolatie: ΔRw = 59 dB, ΔLn,w = 55 dB, op basis van een houten vloerconstructie met 2 lagen gipsplafond.
Minimale spouw: 50 mm

Beschikbare afmetingen / uitvoeringen

De clip heeft een afmeting van 41 x 60 x 50 mm. De hangers zijn in twee versies verkrijgbaar: Vilton CDM ISO-CC60 L en Vilton CDM ISO-CC60 H. Beide hangers kunnen worden gebruikt in combinatie met een C60/27 profiel, deze wordt niet door Vilton meegeleverd.

Artikelcode Belastingrange [N] Minimale spouw [mm]
CDM-CC60L 100 – 200 50
CDM-CC60H 200 – 550 50

HEEFT U EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?