AMC – GA

Vilton AMC-GA plafondhangers zijn speciaal ontwikkeld om geluidshinder te isoleren. Door plafonds, liggers, lichtstraten, leidingwerk en ander installatie toebehoren akoestisch te isoleren wordt contact- en trillings-geluid geminimaliseerd. De hangers binnen het Vilton AMC-GA systeem zijn opgebouwd uit een constructief staalprofiel in combinatie met een rubberen ring. Afhankelijk van de gewenste afveerfrequentie en de opbouw van de te ontkoppelen onderdelen kan door Vilton engineering worden bepaald welke uitvoering het meest geschikt is. Vilton AMC-GA plafondhangers kunnen zowel worden toegepast in nieuw- en in verbouw/renovatie projecten om geluidshinder te minimaliseren. Naast dit ophang systeem dient er minimale wol op het plafond te worden aangebracht om geluid in de spouwruimte te absorberen. Het plafond dient rondom vrij gehouden te worden van de constructie middels een rubberen strook.

Producteigenschappen

  • Vermindert doorgifte van geluidenergie
  • Eenvoudig te installeren
  • Variabele spouwhoogtes mogelijk
  • Afveerfrequentie mogelijk van 7,5 – 25 Hz
  • Weinig invloed van kruip
  • Veel verschillende uitvoeringen in hangers mogelijk

Technische gegevens

Afveerfrequentie: ƒres = 7 – 25 Hz (PHR)

Belasting:
40 – 100 kg / hanger
80 – 150 kg / hanger

Maximale indrukking: 8 mm

Certificering

CE gecertificeerd

Ook geschikt voor draadeind m6 of m8.

Op aanvraag kunnen andere ophangingen worden gefabriceerd. Aan de hand van de gestelde eisen kan Vilton Engineering voor u het juiste type en de juiste uitvoering bepalen. Tevens kan Vilton Engineering middels berekening de prestaties van de gekozen hanger onderbouwen.

Aan de hand van de gestelde eisen kan Vilton Engineering voor u het juiste type materiaal bepalen. Tevens kan Vilton Engineering middels een onderbouwde berekening de prestaties van het gekozen materiaal aangeven.

Montage voorschriften

De montage voorschriften zijn op aanvraag beschikbaar. Aanbrengen van de AMC-GA hangers kan op aanvraag door Vilton Services verzorgd worden.

HEEFT U EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?