CDM ISO-PHS/PHR

De Vilton CDM ISO-PHS/PHR clips zijn ontworpen voor het ophangen en akoestisch isoleren van zware plafonds, wanden, liggers, lichtstraten, leidingen en pijpen. Door deze elementen te isoleren van hoofdconstructie wordt de geluidsisolatie en trillingsisolatie gemaximaliseerd.

CDM ISO-PHS-S

De Vilton CDM ISO-PHS-S hangers zijn ontworpen voor het ophangen en akoestisch isoleren van plafonds en wanden. Door deze elementen te isoleren van hoofdconstructie wordt de geluidsisolatie en trillingsisolatie gemaximaliseerd.

CDM ISO-CC60

De Vilton CDM ISO-CC60 clips zijn ontworpen voor het akoestisch ophangen van verlaagde gipsplafonds. De CDM ISO-CC60 clip bestaat uit een metalen profiel waarin CDM HR materiaal is verwerkt.

AMC-A

De Vilton AMC-A plafondhangers zijn speciaal ontwikkeld om geluidshinder te isoleren. Door plafonds, liggers, lichtstraten, leidingwerk en ander installatie toebehoren akoestisch te isoleren wordt contact- en trillings-geluid geminimaliseerd.

AMC-GA

Vilton AMC-GA plafondhangers zijn speciaal ontwikkeld om geluidshinder te isoleren. Door plafonds, liggers, lichtstraten, leidingwerk en ander installatie toebehoren akoestisch te isoleren wordt contact- en trillings-geluid geminimaliseerd.

AMC SP ST

De Vilton AMC SP ST plafondhangers zijn speciaal ontwikkeld om geluidshinder te isoleren. Door plafonds, liggers, lichtstraten, leidingwerk en ander installatie toebehoren akoestisch te isoleren wordt contact- en trillings-geluid geminimaliseerd.