sTRAVIBASE FIX (cdm-iso-fix)

Het Stravibase Fix systeem is een simpele en economische oplossing voor het akoestisch ontkoppelen van de verankering van bijvoorbeeld stalen kolommen op de constructie. Het systeem bestaat uit 3 onderdelen: isolator, huls en stabilisator. De keuze van de uitvoering van de isolator is afhankelijk van het toegepaste CDM materiaal en kan op dezelfde wijze gemaakt worden als de CDM ISO-SEB, wat inhoud: in meerdere pads verlijmd op een vezelcement, HDP of rvs plaat, of uit 1 stuk CDM materiaal. De huls en de stabilisator voorkomen dat de verankering direct contact maakt met de stalen kolom waardoor geluidslekken ontstaan. Op de stabilisator dient een stalen plaatje of stalen ring te worden aangebracht om een gelijkmatige verdeelde belasting op het materiaal te creëren. Deze stalen plaatjes of stalen ringen worden niet bij het systeem meegeleverd.

Producteigenschappen

• Het systeem is met bijna alle Stravibase materialen te vervaardigen. De keuze is afhankelijk van de verlangde prestaties en eigenschappen.
• Bestaat uit 3 onderdelen: isolator, huls en stabilisator
• Een gegarandeerde levensduur van meer dan 25 jaar
• Snel en eenvoudig horizontaal en verticaal te installeren
• HDP (wit) is niet resistent tegen ozon en UV.

Technische gegevens

Afveerfrequentie: ƒres > 4 tot 20 Hz, afhankelijk van het toegepaste Stravibase materaal en dikte.
Zie de productbladen Stravibase materialen voor meer technische gegevens.

Beschikbare afmetingen / uitvoeringen

Het Stravibase Fix systeem wordt op maat gemaakt waardoor er geen standaard afmetingen bestaan. De dikte is afhankelijk van het toegepaste CDM materiaal, zie voor meer informatie de Stravibase productbladen.

Aan de hand van de gestelde eisen kan Vilton Engineering voor u het juiste type materiaal bepalen. Tevens kan vilton Engingeering middels een onderbouwde berekening de prestaties van het gekozen materiaal aangeven.

Download het productblad van Stravibase Fix.

HEEFT U EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?