CDM ISO-CAS-BOX

De Vilton CDM ISO-CAS-BOX wordt toegepast om de constructie van gebouwen akoestisch te isoleren daar waar een afveerfrequentie van 6 Hz tot 10 Hz gewenst is.

STRAVIBASE SPRING

Vilton Stravibase Spring veersystemen worden toegepast om de constructie van gebouwen akoestisch te isoleren, daar waar de gewenste afveerfrequentie tussen 2.5 en 5 Hz ligt.

STRAVIBASE SPRINGBOX

Stravibase SpringBox zijn voorgecomprimeerde veerboxen welke worden toegepast voor het akoestisch isoleren van de constructie van gebouwen, waar de gewenste afveerfrequentie tussen 2,5 Hz en 4 Hz ligt.

STRAVIBASE FIX

Het Stravibase Fix systeem is een simpele en economische oplossing voor het akoestisch ontkoppelen van de verankering van bijvoorbeeld stalen kolommen op de constructie.

CDM ISO-MF

Vilton CDM ISO-MF is een samengestelde oplegging die wordt toegepast voor het akoestisch isoleren van gebouwen, daar waar deafveerfrequentie tussen de 6 en 15 Hz ligt.

STRAVIBASE SEB

Stravibase SEB is een samengestelde oplegging die wordt toegepast voor het akoestisch isoleren van gebouwen, daar waar de afveerfrequentie tussen de 6 en 20 Hz ligt.

Stravibase VHS

De Stravibase VHS (Very High Stress) is een hoog belastbare constructieve trillingsdemper.

Straviwood Modubreak

Vilton Straviwood ModuBreak is een akoestische oplegging voor houten modules op basis van natuurrubber of polyurethaanschuim pads.