CDM-MATERIALEN

Vilton is leverancier van de akoestische oplegsystemen van CDM. Deze hoogwaardige rubber materialen worden al meer dan 60 jaar gebruikt om constructies in de bouw en industrie stiller te maken.

ELASTOMEREN EN VILT

Elastomeren en vilt worden toegepast als akoestische oplegging om geluid te isoleren op bijvoorbeeld trappen, bordessen of terrassen. Maar ook als geluidsisolatie in funderingsconstructies en als koudebrugonderbreking.

Constructieve systemen

Elastomeren en vilt worden toegepast als akoestische oplegging om geluid te isoleren, bijvoorbeeld op trappen, bordessen of terrassen, maar ook als geluidsisolatie in funderingsconstructies en als koudebrugonderbreking.

Vloersystemen

Het optimaliseren van contact- en luchtgeluidsisolatie van vloerconstructies kan met hoogwaardige vloersystemen, zoals CDM-systemen voor het maken van zwevende (dek)vloeren in sport-, muziek- of danszalen. Ook biedt Vilton Sportec-vloeren voor in sportscholen of fitnessruimtes.

Wandsystemen

Voor het akoestisch ontkoppelen van metalstud wanden biedt Vilton CDM-ISO-WAND-FIX, een isolatorstrook en een stabilisator voor het ontkoppelen van de verankering. Deze kan gebruikt worden in combinatie met zwevende dekvloeren, wand- en plafondisolatie om een doos-in-doosconstructie te creëren.

Plafondsystemen

Verlaagde gipsplafonds akoestisch ophangen? Geluidshinder isoleren? Door plafonds en wanden te isoleren van de hoofdconstructie is er een maximale geluids- en trillingsisolatie. Vilton biedt hiervoor hoogwaardige systemen: Vilton CDM en AMC. Deze zijn leverbaar in divers uitvoeringen en afveerfrequenties. Voor ieder plafond is er een oplossing.

Verbindingssystemen

De geleidingsrail van liften ontkoppelen van de liftconstructie? Elementen met elkaar verbinden of panelen ontkoppelen? Ook hiervoor biedt Vilton state-of-the art oplossingen. We helpen u graag bij het bepalen van het juiste systeem en het maken van een prestatieberekening van het gekozen materiaal.

TOR-Wand Systeem

Het Vilton TOR-Wand Systeem maakt het mogelijk voorzetwanden mechanisch te verbinden en akoestisch te ontkoppelen.