VILTON DIVIDER AIR

De akoestische room divider Vilton Divider Air is gemaakt van 95% gerecycled PET-vilt en kan aan de wand of midden in een ruimte worden opgehangen.

VILTON TW@RKLE

Dit akoestisch bouwpakket is eenvoudig op te zetten en gemaakt van 95% gerecycled PET-materiaal in de kleuren off white, silver grey, royal blue.

VILTON TW@RKLE MAX

Met dit handzame akoestische bouwpakket lukt je werk opeens wel! Het opbouwen van de Tw@rkle Max gaat dankzij de handgrepen gemakkelijk en snel.

SOFTSONIC

Dit wandpaneel bestaat uit stevig akoestisch materiaal met een laag polyesterwol. Door zijn balvastheid is Softsonic erg geschikt voor geluidsabsorptie in gym- of sportzalen.

ISONIC WOOL

Geluid absorberen, de nagalmtijd in een ruimte reduceren én de spraakverstaanbaarheid verbeteren? Isonic Wool akoestische panelen zijn er voor gemaakt.

Späh plafondsystemen

Het Vilton-assortiment is uitgebreid met de akoestische plafondsystemen van Späh. Deze stijlvolle, unieke design systemen kunnen naar eigen wens ontworpen worden.

VILTSONIC WANDPANELEN

Viltsonic akoestische wandpanelen zijn geluidsabsorberende panelen die exact in elkaar passen en een geluidsabsorberend wandsysteem vormen.

ISONIC WHITE

Met Isonic White akoestische tegels wordt geluid eenvoudig gedempt. De tegels zijn 100% recyclebaar en bestand tegen rot, schimmel, bacteriën, knaagdieren.

ISONIC BLACK

Geluid dempen is heel gemakkelijk met Isonic Black akoestische tegels. Deze tegels zijn 100% recyclebaar en bestand tegen rot, schimmel, knaagdieren en bacteriën.

ISONIC BASIC

Vilton Isonic Basic is een hoogwaardig geluidsabsorberend en thermisch isolerend materiaal op basis van polyesterwol in de vorm van een paneel.

DECOVILT

Decovilt akoestisch vilt is hoogwaardig, gekleurd vilt op basis van 100% zuiver scheerwol. Het verbetert de luchtkwaliteit én het comfort in interieurs.

VERSTERKT WOLVILT

Vilton versterkt wolvilt is stevig akoestisch materiaal en wordt bijvoorbeeld toegepast op het Vilton Viltsonic akoestisch wandsysteem.

PET-VILT

PET-vilt, gemaakt van 95% gerecyclede PET-flessen, absorbeert geluid, is kleur- en slijtvast, UV-gestabiliseerd, onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig.

ISONIC VISUAL AKOESTISCHE FOTOPANELEN

Isonic Visual akoestische fotopanelen absorberen geluid in een ruimte en verbeteren de akoestiek. Een eyecatcher in iedere ruimte!

ABSONIC PYRAMID

Vilton Absonic Pyramid is een geluidsabsorberend materiaal in de vorm van een paneel, gemaakt van opencellig polyurethaanschuim in de vorm van piramides.

Sportec Topvloer

De Vilton Sportec topvloer bestaat uit vier types: Sportec Purcolor, Sportec Color, Sportec Splash, Sportec Giga. De Purcolor is geschikt als afwerkvloer voor bijvoorbeeld kantoren en winkels.

Sportec Style vloertegel

De vloertegels van Sportec Style zijn ideaal voor in sportscholen en fitnesscentra. Ze zijn gemaakt uit polyurethaan gebonden gerecycled rubbergranulaat van autobanden.

Sportec Motionflex

Een puzzelvloertegel gemaakt van polyurethaan schuim met aan de bovenkant een lederlook, de onderkant is glad. Geschikt voor sportactiviteiten zoals aerobics en yoga.