VILTON TW@RKLE

Een heel eenvoudig op te zetten akoestisch bouwpakket, gemaakt van 95% gerecycled PET-materiaal in de kleuren off white, silver grey en royal blue.

VILTON TW@RKLE MAX

Met dit handzame akoestische bouwpakket lukt je werk opeens wel. Opbouwen gaat dankzij de handgrepen in no-time.

SOFTSONIC

Het Vilton Softsonic akoestisch paneel bestaat uit stevig akoestisch materiaal met een laag polyesterwol. Vilton Softsonic is door zijn balvastheid zeer geschikt voor geluidsabsorptie in sportzalen.

ISONIC WOOL

Geluid absorberen, de nagalmtijd in een ruimte reduceren én de spraakverstaanbaarheid verbeteren? Isonic Wool akoestische panelen zijn er voor gemaakt.

Späh plafondsystemen

Het Vilton assortiment is uitgebreid met de akoestische plafondsystemen van Späh. Deze stijlvolle, unieke plafondsystemen kunnen naar eigen wens ontworpen worden.

VILTSONIC AKOESTISCHE WANDPANELEN

Viltsonic akoestische wandpanelen zijn geluidabsorberende panelen die exact in elkaar passen en een geluidabsorberend wandsysteem vormen.

ISONIC WHITE

Met Isonic White akoestische tegels wordt geluid eenvoudig gedempt. Het materiaal is volledig recyclebaar en is bestand tegen rot, schimmel, bacteriën en knaagdieren.

ISONIC BLACK

Met Isonic Black akoestische tegels wordt geluid eenvoudig gedempt. Het materiaal is volledig recyclebaar en is bestand tegen rot, schimmel, bacteriën en knaagdieren.

ISONIC BASIC

Vilton Isonic Basic is een hoogwaardig geluidsabsorberend materiaal op basis van polyesterwol.

DECOVILT

Decovilt akoestisch vilt is hoogwaardig, gekleurd vilt op basis van 100% zuiver scheerwol. Het verbetert de luchtkwaliteit en het comfort in interieurs.

VERSTERKT WOLVILT

Vilton Versterkt wolvilt is stevig akoestisch materiaal en wordt bijvoorbeeld toegepast op het Vilton Viltsonic akoestisch wandsysteem.

PET-VILT

Dit vilt is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en heeft een goede akoestische demping, absorbeert geluid en is kleur- en slijtvast. Het is UV-gestabiliseerd, onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig.

ISONIC VISUAL AKOESTISCHE FOTOPANELEN

Isonic Visual akoestische fotopanelen absorberen geluid in een ruimte en verbeteren de akoestiek. Een eyecatcher in iedere ruimte!

ABSONIC PYRAMID

Vilton Absonic Pyramid is een geluidsabsorberend materiaal in de vorm van een paneel, gemaakt van opencellig polyurethaanschuim in de vorm van piramides.

Sportec Topvloer

De Vilton Sportec topvloer bestaat uit vier vloertypes: Sportec Purcolor, Sportec Color, Sportec Splash en Sportec Giga. De Purcolor is geschikt als afwerkvloer voor bijvoorbeeld kantoren en winkels.

Sportec Style vloertegel

De vloertegels van Sportec Style zijn ideaal voor in sportscholen en fitnesscentra. Ze zijn gemaakt uit polyurethaan gebonden gerecycled rubbergranulaat van autobanden.

Sportec Motionflex

Een puzzelvloertegel gemaakt van polyurethaan schuim met aan de bovenkant een lederlook, de onderkant is glad. Geschikt voor intensieve sportactiviteiten zoals aerobics en yoga.