Nieuw bij Vilton: het Vilton TOR-Wand Systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om voorzetwanden mechanisch te verbinden en akoestisch te ontkoppelen. Het systeem bestaat uit wandbeugels, een rubberen strook en rubberen ringen. Waar in het verleden losse materialen moesten worden besteld, biedt Vilton nu een handzaam systeem aan waarbij u de vrijheid houdt om deze op maat te monteren.

Over het Vilton TOR-Wand Systeem
Met het Vilton TOR-Wand Systeem wordt een flexibele of buigslappe voorwand gecreëerd. Het systeem vermindert de doorgifte van contactgeluid en is eenvoudig aan te brengen. Wandbeugels stabiliseren de voorzetwanden en rubberen ringen zorgen ervoor dat de bevestiging ontkoppeld wordt, waarna de metal stud mechanisch met de ondergrond verbonden kan worden. Om geluidslekken te voorkomen, wordt er aan de boven- en zijkant van de voorzetwanden een zelfklevende rubberen granulaatstrook geplaatst.

Aannemer behoudt vrijheid voor montage op maat
Er zijn reeds systemen verkrijgbaar waarmee het mogelijk is contactgeluid te verminderen. Helaas zijn dit vaak complete sets met reeds gemonteerde onderdelen die niet altijd gewenst zijn. Daarnaast zijn deze systemen vaak uiterst kostbaar. Het Vilton TOR-Wand Systeem is financieel aantrekkelijk, gemakkelijk te transporteren en geeft aannemers de vrijheid om frames en andere materialen eenvoudig op maat te monteren. Zo wordt het prettiger om systemen ter plekke op te bouwen.

Beschikbaarheid en levering
Het Vilton TOR-Wand Systeem biedt dé oplossing voor aannemers die op een eenvoudige manier een buigslappe voorwand willen realiseren. Wij maken zelf ook gebruik van dit handzame systeem, zowel bij grote als kleinere projecten. Ontvangt u graag meer informatie over het Vilton TOR-Wand Systeem? Neem gerust contact met ons op.